Close

.:: سبد خرید شما

تولید محتوا با رعایت اصول پایه ای سئو و تعیین استراتژی مناسب با تمرکز بر مخاطب

🖋 نویسنده: نسرین عسگری 📅 05 دی 1397

در دنیای رقابتی امروز، چیزی که شما را از رقبا متمایز می­سازد، تولید محتوا و نحوه ارائه خدمات و محصولات شما به مشتری است. فرقی ندارد که شما می­ خواهید محصولی را به مشتری بفروشید یا خدمتی را به وی عرضه نمایید. شما باید بتوانید محصول یا خدمت خود را به خوبی به او ارائه دهید.

همچنین در دنیای پر از رقابت سئو، یکی از اصول مهم که رعایت آن ضروری است تولید محتوای مناسب و درست است. هنگامی که نویسنده شروع به تولید محتوا می­نماید برای اینکه محتوای تولیدی تمام امتیازات سئو را داشته باشد و علاوه بر این بهترین نوع ارائه محصول یا خدمت راداشته باشد تا بتواند ترافیک سایت را افزایش دهد، رعایت نکاتی ضروری است که ما در این مقاله تصمیم داریم آنها را برای شما بیان کنیم.

این نکات و در واقع همان اصول تولید محتوا را در دو قسمت زیر ارائه میکنیم:

فصل اول: شش اصل پایه ای سئو که در هنگام تولید محتوا باید رعایت کرد

بهینه سازی کلمات کلیدی
تگ عنوان
توضیحات متا
انتشار محتوای با کیفیت
ممیزی سئو
بک لینک ها

فصل دوم: تمرکز بر مخاطب برای تولید محتوا منحصر به فرد

تفاوت بین مفهوم استراتژی تمرکز بر مخاطب و تمرکز بر کلمات کلیدی چیست؟
محتوای منحصر به فرد خود را بیابید

فصل سوم: استراتژی های تولید محتوا مناسب جهت توسعه وب سایت شما

اهداف خود راتعیین کنید
مخاطبان خود را شناسایی کنید و نقاط مورد توجه آنها را بیابید
تخصص منحصر به فرد برند خود را تعیین کنید
اهداف محتوای خود را بیابید
یک لیست از مضامین احتمالی محتوا را براساس اهداف محتوا ایجاد کنید
برای پیدا کردن کلمات کلیدی تحقیق کنید
تاریخی را برای ویرایش مقاله تعیین کنید
تعیین کنید که چگونه میزان موفقیت را می سنجید
ایجاد محتوا

اگر تمامی این اصول را رعایت کنید و محتوایی مناسب تولید کنید می­توانید مطمئن باشید که ترافیک سایت شما به زودی پیشرفت های زیادی خواهد داشت.

فصل اول: شش اصل پایه ای سئو که در هنگام تولید محتوا باید رعایت کرد

بهینه سازی موتورهای جستجو (SEO)[1] اساس و بنیاد کسب و کارهای جدید است. اگر شما یک فروشنده الکترونیکی هستین و در جستجوی نتایج، در صفحه شش گیر کرده اید شما نمیتوانید مشتریان خوب و وفاداری داشته باشید.

در حال حاضر، مطالعات بسیاری در رابطه با اهمیت SEO انجام شده است و ما در اینجا علت اهمیت انجام این تحقیقات را بیان میکنیم:

  • چیزی بیش از 90% ترافیک سایت شما از موتورهای جستجو می آید.
  • 75% کاربران هرگز از صفحه اول جستجونتایج فراتر نمی روند، یعنی سراغ صفحات دیگر نمی روند.
  • بیش از 60% بازاریابان معتقدند: بهبود سئو و رشد بنیادی حضور و در حال رشد بودن دلیل اصلی وارد شدن آنها به یک سازمان برای بازاریابی است.
  • جایگاه اول در نتایج گوگل ، 34% نرخ کلیک دارد.

همه این ارقام را در ذهن داشته باشید، این مطلبی که در ادامه می­خوانید در مورد اینکه چرا شما باید یک استراتژی سئو خوب برای وب سایت خود داشته باشید نیست، اما بیان میدارد که چگونه باید آن را پر بارتر سازید. در اینجا اصول بنیادی SEO برای افزایش ترافیک وب سایت در دراز مدت را بیان می­کنیم. در شکل یک این اصول را به صورت تیتر وار می­بینید.

اصول پایه ای سئو در تولید محتوا

شکل 1 – اصول پایه ای سئو در تولید محتوا

 

1-1- بهینه سازی کلمات کلیدی

اگر سئو را به عنوان پایه کسب و کار آنلاین در نظر بگیریم، کلمات کلیدی عنصر اصلی سئو هستند.

هر صفحه در وبسایت شما باید از استراتژی کلمات کلیدی که به دقت طراحی شده است پیروی کند تا بیشترین اثربخشی را در الگوریتم موتور جستجوی گوگل داشته باشد.

در اینجا راههای رایج یافتن بهترین کلمات کلیدی در رابطه با یک موضوع خاص را بیان میکنیم:

طوفان فکری:

در اواین قدم، تمام کلمات کلیدی که فکر می­کنید را، یادداشت کنید.

برنامه ریزی کلمات کلیدی:

google keyword planner

گوگل برنامه Keyword planner را برای کمک به وب مستران برای دستیابی به منظور و هدف مخاطبان، توسعه داده است.

جستجوی گوگل:

شما می­توانید صفحات مربوط به کسب و کارهای مرتبط به کسب و کار خود را مشاهده کنید و پیشنهادات گوگل را برای کلمات تایپی خود مورد بررسی قرار دهید.

استفاده از گوگل ترند:

گوگل ترندز یک ابزار پرکاربرد برای سئوکاران است که شما با استفاده از این ابزار گوگل می توانید علاوه بر تحقیق کلمات کلیدی، می توانید هدف گیری های جغرافیایی مناسب داشته باشید. هر چند گوگل عدد دقیقی راجع به تعداد جستجوها در این ابزار نمی دهد اما با بررسی میزان محبوبیت یک کلمه کلیدی در جغرافیای خاص می توانید کلمات کلیدی مناسب را برای کسب و کار خود انتخاب نمائید.

وب سایت های Q&A :

quora

سایت هایی مانند Quora روزانه هزاران سوال دریافت می­کنند. برای مشاهده سوالات متداول و ایجاد صفحاتی که به طور دقیق به همان سوالات پاسخ می دهند، این سایت را بررسی کنید.

نکته مهم: نکته ای که رعایت آن ضروری است این است که کلمات کلیدی شما باید در چه قسمتهایی از محتوای شما قرار گیرد؟ این قسمت ها عبارت اند از:

  • اول از همه کلمه کلیدی شما باید در عنوان مقاله (تگ H1 ) شما بیاید.(در ادامه به بحث در مورد آن می­پردازیم.)
  • کلمه کلیدی باید در پاراگراف اول و پاراگراف آخر مقاله شما آمده باشد.
  • کلمه کلیدی باید در توضیحات متای شما بیاید. (در ادامه به بحث در مورد آن می­پردازیم.)
  • کلمه کلیدی باید در متن جایگزین عکس (Alt tag) شما بیاید.

علاوه بر این موارد می­توانید در داخل متن اصلی هم چند بار کلمه کلیدی را به کار ببرید. نکته ای که رعایت آن ضروری است این است که در استفاده از کلمات کلیدی اعتدال را رعایت کنید و سعی کنید متن را با کلمات کلیدی اشباع نکنید.

 

1-2- تگ عنوان

تگ­های عنوان، دومین عنصر سئو هستند که باید به آنها توجه داشته باشید. چرا که موتورهای جستجوگر الگوریتم های خود را برای شناسایی موضوع و قرار دادن آن در پست های مشابه تحلیل می کند. کلمات کلیدی در این رابطه نقش مهمی ایفا می­کنند.

هر عنوان باید یک کلمه کلیدی در قسمت ابتدایی خود داشته باشد. و بدین ترتیب به گوگل اجازه می­دهد که ارتباط معنایی در متن شما را تشخیص دهد. علاوه بر این، شما می­توانید نام برند خود را در یک عنوان بیان کنید، بدین ترتیب خوانندگان بالقوه به راحتی در می­یابند که چه کسی در پشت پست پنهان شده است

سرفصل ها باید قانع کننده باشند، به این معنی که سرفصل ها باید توجه و علاقه مخاطب را بر انگیزد.

یک عنوان خوب به عنوان یک تماس برای اقدام (سفارش)، عمل می­کند، در واقع یک عنوان خوب، از مردم دعوت می­کند تا با محتوای شما ارتباط برقرار کنند.

CoSchedule Headline Analyzer

اگر شما در مورد اثربخشی عنوان خود مطمئن نیستید از ابزارهای آنلاینی که برین منظور طراحی شده­اند، مانند ,CoSchedule Headline Analyzer استفاده کنید. این برنامه به عناوین شما نمره میدهد و کلیه ساختار، گرامر و خوانایی عنوان شما را تجزیه و تحلیل می کند.

 

1-3- توضیحات متا

اگرچه کلمات کلیدی متا دیگر در دنیای سئو و جستجوگری تأثیری ندارند، اما ویژگی و امکانات دیگر آن مانند توضیحات متا هنوز هم نماینده یک بهینه سازی قدرتمند است.

به طور متوسط ​​کاربران قبل از باز کردن یک صفحه وب دو چیز را مورد بررسی قرار می­دهند: سرفصل ها و توضیحات متا.

در نتیجه جستجوی گوگل همیشه زیر عنوان صفحه وب، توضیحات متا نمایش داده می شود.

موتورهای جستجو، کلمات کلیدی را در توضیحات متا برجسته می کنند، در نتیجه آن را یک تقویت کننده CTA واقعی می نامند – این باعث می شود مردم روی لینک کلیک کنند و محتوای وب سایت شما را چک کنند.

در شکل 2، نمونه ای از توضیحات متای مربوط به سایت Backlink.ir را می­بینید.

توضیحات متا

شکل 2: متای توضیحات

 

1-4- انتشار محتوای با کیفیت

شما میتوانید تمام فوت و فن ها و حقه های سئو را بیاموزید و به کار ببرید، اما آنها به شما کمکی نمی­کنند و ترافیک شما همچنان پایین خواهد ماند.

برای بالا بردن ترافیک وب سایت خود باید محتوای با کیفیت بالا را در وب سایت خود منتشر کنید. شما فقط باید پست های مرتبط ایجاد کنید، پدیده های مرتبط با پراکندگی را توضیح دهید و مشکلات کاربران را حل کنید.

تولید محتوای با کیفیت

به همین دلیل است که نوشتن پست های وبلاگ طول می کشد( زیرا به کلمات بیشتری برای نوشتن یک تجزیه و تحلیل خوب و پوشش موضوعات از زوایای مختلف، نیاز داریم).

همچنین بخوانید:   چرا تجربه کاربری(UX) برای طراحی استراتژی سئو وب سایت شما واجب است

با توجه به تحقیقات، طول وبلاگ ایده آل در حال حاضر بیش از 1000 کلمه است. با این حال، متن ساده فقط می تواند منظور شما را عجالتاً پوشش دهد. البته افزونه هایی وردپرسی مانند یواست این مقدار را حداقل 300 کلمه میدانند.

استفاده از محتوای چند رسانه­ای، محتوای شما را برای کاربر معمولی جذابتر می­سازد. به عنوان مثال، بررسی محصولات، بهترین نتایج را برای خرده فروشان آنلاین ایجاد می کند. این نوع از محتوای ویدئویی به کاربران این امکان را می دهد که اطلاعات بیشتری در مورد محصولات یا خدمات کسب کنند، و بدین ترتیب آنها را تشویق به تکمیل خرید پس از تماشا می­کند.

نکته تکمیلی:

نکته ای که در رابطه با انتشار محتوای متنی و در رابطه با سئو اهمیت دارد، رعایت اصول نگارشی است. بدین معنی که شما با رعایت اصول نگارشی امتیاز سئوی مطلب خود را در گوگل بالا می­برید.

نکاتی از قبیل :

نقطه: نقطه در پایان جمله می­آید و به کلمه قبل از خود می­چسبد و از کلمه بعد از خود با یک فاصله (space) جدا می­شود.

ویرگول: ویرگول برای آسان­سازی خواندن نوشته به کار می­رود. ویرگول مانند نقطه به کلمه قبل از خود می­چسبد و از کلمه بعد از خود با یک فاصله (space) جدا می­شود.

و موارد دیگر …

 

1-5- ممیزی سئو

اگر شما بخواهید سطح بهره وری وب سایت خود را در سطح مورد نظر و برای بلند مدت حفظ کنید، ممیزی مستمر سئو، اجباری است.

هر بار در ممیزی، شما باید کل وب سایت را بررسی کنید و نقاط ضعفی که عملکرد شما را آهسته می­کند را بیابید.در اینجا مجموعه ای از روش های مختلف گردآوری شده است:

  • در هر صفحه عناوین و توضیحات متا را بررسی کنید.
  • بهینه سازی کلمات کلیدی را برای هر پست چک کنید.
  • ساختار URL مقالات خود را بررسی کنید.
  • برچسب ALT را بر روی تصاویر بررسی کنید.
  • تست موبایل (تلفن همراه) را بررسی کنید. و ببینید آیا وب سایت شما به درستی برای استفاده در گوشی های هوشمند بهینه شده است. (به اصطلاح وب سایت شما کاربر پسند (Friendlinees) باشد)

تمام این مراحل به شما کمک می کند تا ارزش سئو وب سایت را دریابید. همچنین این مراحل نقاط ضعف و کمبودها را برجسته می کند، بنابراین شما می توانید محتوا را بهبود بخشیده یا عناصر گمشده را اضافه کنید و بدین ترتیب پتانسیل SEO را افزایش دهید.

 

1-6- بک لینک ها

یکی از مواردی که در سئو ارزش بالایی دارد بک لینک ها هستند.

بک لینک­، پیوندهای ورودی از یک صفحه وب به دیگری هستند – به عبارت دیگر، افرادی که به وبسایت شما پیوند دارند، با توجه به آنچه شما می گویید، ارزش پیدا می­کنند.

علاوه بر این، شما با لینک دهی خواهید توانست، به خوانندگان خود اطلاعات مفید تری بدهید و با دیگر وبلاگ نویسان ارتباط برقرار کنید.

بک لینک

به طور کلی میتوان بیان داشت:

سئو استراتژی بسیار مهمی در کسب و کار آنلاین است. این مجموعه شامل تمام اصولی است که باعث می شود وب سایت شما برای بازدیدکنندگان Google بیشتر قابل مشاهده و جذاب باشد. پیاده سازی این 6 اصل اساسی سئو به شما کمک خواهد کرد که ترافیک وب سایت خود را افزایش دهید، و بدین ترتیب شانس فروش خود را بهبود بخشید.

 

فصل دوم: تمرکز بر مخاطب برای تولید محتوا منحصر به فرد

ارائه محتوایی که به بهترین وجه به نیازهای کاربران پاسخ می دهد، قطعا برای بسیاری از جستجوگرها از زمان آپدیت الگوریتم مرغ مگس خوار و بعد از آن درالگوریتم رنک برین بسیار مهم است. به صورت تئوری ارائه محتوای مناسب بسیار آسان به نظر می­رسد اما آیا واقعاً در عمل به همین سادگی است؟

تمرکز بر روی مخاطب

بسیاری از سئو کارها معتقدند که تولید محتوا مناسب را با درنظر داشتن استراتژی محتوا که تنها با بررسی کلمات کلیدی ایجاد می­شود، انجام می­دهند.

مشکل این روش این است که تمام نیازهای محتوایی مخاطبان شما در جستجو نیستند.

از نزدیکترین نماینده خدمات مشتریان خود بپرسید چه سوالاتی را هر روزه پاسخ می دهند؟ من می توانم تضمین کنم که همه ی این سوالات را با حجم جستجو در ابزار جستجوی کلمه کلیدی پیدا نخواهید کرد.

جستجوی کلمه کلیدی همچنین می تواند شما را تحریک کند که محتویاتی را ایجاد کند که نام تجاری شما واقعا نباید آن را ایجاد کند زیرا شما هیچ چیز منحصر به فردی در مورد آن ندارید. مطمئنا، شما می توانید ترافیک خود را افزایش دهید، اما آیا این­ها کسانی هستند که تبدیل به مشتری می شوند؟

حرکت از استراتژی تمرکز بر کلمه کلیدی به سمت مخاطب محوری، ممکن است در ابتدا شما را در جایگاه بهتری از لحاظ سئو قرار دهد، اما دوباره به شرایط قبل برمی­گردید.

اشتباه نکنید – هنوز هم سرچ کلمات کلیدی مهم است. اما کلمات کلیدی بعدها در فرآیند تعریف می شوند، پس از اینکه شما مخاطبان خود و تخصص خود و نام تجاری خود را به صورت عمیق درک کردید.

این رویکردی است که بهترین بازاریابان تولید محتوا در آن برتری دارند. و این چیزی است که سئو کاران می توانند از آن استفاده کنند، زیرا آنها در تلاش برای ارائه مطالب با کیفیت بالا و مناسب برای مخاطبان مورد نظر شما هستند.

 

2-1- تفاوت بین مفهوم استراتژی تمرکز بر مخاطب و تمرکز بر کلمات کلیدی چیست؟

استراتژی بازاریابی تولید محتوا با هدف مخاطب شروع می شود و با درک تخصصی برند شما و موقعیت ارزشمند و منحصر به فرد برند شما، عمیق تر می­شود.

تمرکز بر مخاطب

تحقیقات مبتنی بر کلمات کلیدی در کشف اینکه مردم چگونه در مورد موضوعات مربوط به برند شما صحبت میکنند، عالی است. اما چگونگی صحبت مردم در مورد موضوعات مرتبط با نام تجاری شما بسیار عالی است، اما زمانی که به فهم مخاطب می رسد محدودیت دارد.

یک استراتژی تولید محتوا یک برنامه جامع است که سوالاتی مانند سوالات زیر را پاسخ می­دهد:

  • مخاطبان من چه کسانی هستند؟
  • مسائل مورد توجه و نیازهای آنها چیست؟
  • این مخاطبان چه نوع محتوایی را می­­خواهند استفاده کنند؟
  • در حال حاضر این مخاطبان، کجا در حال مکالمه (آنلاین یا آفلاین) هستند؟
  • برند ما چه تخصص منحصر به فردی را ارائه می دهد؟
  • چگونه می توانیم تخصص خود را با نیازهای مخاطبان مطابقت دهیم؟

 

2-2- محتوای منحصر به فرد خود را بیابید

کلید ارتباط شما با مخاطبان این است که محتوای منحصر به فرد خود را که اتصال بین تخصص برند شما و مسائل مورد توجه مخاطب شماست را، توسعه دهید.

کارشناسان سئو به این موضوع به عنوان “هدف محتوا” اشاره می کنند، زیرا شامل در نظر داشتن موضوعی بزرگتر و تبدیل آن به محتوا، به شیوه خود است. تعریف تخصصی برند شما ممکن است دشوارتر از آن باشد که به نظر می­رسد.

اینکه یک برند بگوید محصولاتشان چیزی است که آنها را متفاوت ساخته است، رایج نیست. زیرا اگر یک رقیب با همان محصول وجود داشته باشد، دیگر محصول منحصر به فرد نیست. توجه به این نکته ضروری است که:

چه چیزی سازمان شما را از رقبا متفاوت می­سازد؟

منحصر به فرد بودن

ممکن است فکر کنید … بنابراین من فقط می توانم مطالبی را که متناسب با این دید است بنویسم؟ آیا این محدودیت نیست؟

به عنوان یک سئو کار، ممکن است واقعا دشوار باشد که بعضی از فرصتهایی که بر اساس کلمات کلیدی به دست می­آیند از دست بدهید، تنها به این دلیل که آنها متناسب با استراتژی تولید محتوا نیستند.

این درست است که احتمالا برخی از کلمات کلیدی وجود دارند که می توانید محتوا را بر اساس آنها ایجاد کنید و ترافیک آنی خود را افزایش دهید. اما اگر آنها با نیازهای مخاطبان شما و تخصص برند شما مطابقت نداشته باشند، آیا این نوع ترافیک همیشگی است؟ احتمالا نه. مطمئنا کافی نیست منابع خود را برای ایجاد محتوایی اختصاص دهید که شما را از اهداف استراتژی بزرگترتان منحرف کند.

 

فصل سوم: استراتژی های تولید محتوا مناسب جهت توسعه وب سایت شما

استراتژی تولید محتوا

هنگامی که شما محصول یا خدمتی را از طریق وب سایت یا همان فروش اینترنتی به مشتری عرضه می دارید، می توان به جرئت گفت که تولید محتوا مناسب تعیین کننده ی ادامه حیات شما و سازمان شماست.

زیرا استراتژی محتوا و بازاریابی محتوا بهترین و شاید تنهاترین ریسمان ارتباطی شما با مشتری است. پس به محتوا به عنوان یک اصل اساسی بنگرید، و هرگز اهمیت محتوای مناسب را دست کم نگیرید.

در ادامه 9 اصل اساسی استراتژی تولید محتوا را به تفضیل برای شما بیان می داریم. رعایت این نکات به شما برای ارائه محتوای مناسب کمک می کند که هم مورد تأیید مشتری است و هم از لحاظ سئو مناسب است.

همچنین بخوانید:   چگونگی انتخاب کلید واژه مناسب

 

3-1- اهداف خود راتعیین کنید

اهداف

از انتها شروع کنید.

نهایت تلاش شما برای به انجام رساندن چه چیزی است؟

آیا می خواهید منجر به افزایش درصد معینی از فروش شوید؟

آیا می خواهید فروش را تا اندازه معینی افزایش دهید؟

مشتریان را به سمت چه مطالب و اطلاعاتی می­خواهید هدایت کنید؟

ابتدا این اهداف را مستند کنید. این به شما کمک خواهد کرد که بدانید چه نوع محتوایی را که میخواهید ایجاد کنید و چه نوع عملی را باید انجام دهید.

یک کسب و کار مانند یک نمایندگی خودرو، یک هدف اصلی دارد و آن جذب مردم به نمایندگی خود برای خرید ماشین است. محتوای آنها لزوما نیاز به ورودی خاصی ندارد، باید یک گردش در شهر داشت و در رابطه با سوالات رایج در مورد روند خرید ماشین صحبت کرد، و بدین ترتیب به عناصر انسانی نشان داد که نمایندگی مجاز چرا قابل اعتماد است و با مشتریان چگونه برخورد خواهد کرد. اعتماد در این صنعت بسیار مهم است زیرا آنها مستقیماً با برخورد و رفتار فروشندگان ماشین مواجه می­شوند.

 

3-2- مخاطبان خود را شناسایی کنید و نقاط مورد توجه آنها را بیابید.

شناسایی مخاطب

گام بعدی شناسایی افرادی است که شما با محتوایتان آنها را هدف می­گیرید. بسیاری از افراد در سازمان شما هستند تا به شما در این روند کمک کنند. در داخل سازمان خود با این تیمها صحبت کنید:

  • خدمات مشتری
  • حراجی
  • پشتیبانی فنی
  • مدیریت تولید
  • بازاریابی محصول
  • بازاریابی از طریق رسانه های اجتماعی

اینها افرادی هستند که بیشتر با مشتریان در ارتباط هستند. آنچه مخاطبان شما نیاز دارند را بیابید و محتوایی که میتواند پاسخگوی سوالات مشتریان باشد را ایجاد کنید. شما می توانید برخی از این تحقیقات خود را با جستجو در انجمن ها و رسانه های اجتماعی انجام دهید.

 

3-3-تخصص منحصر به فرد برند خود را تعیین کنید.

باز هم ، عمیق تر بیندیشید، و آنچه باعث می شود نام برند شما واقعا منحصر به فرد باشد را بیابید. این منحصر به فردی احتمالا خود محصول نیست.

بیندیشید که چه کسانی کارشناسان موضوع شما هستند و چگونه می­توانند به سازمان کمک می کنند. در مورد چگونگی توسعه محصولات خود فکر کنید.

حتی تخصصی که ممکن است خسته کننده به نظر برسد در جای خود، می تواند بسیار ارزشمند است.

در این رابطه میتوان مارکوس شریدان را مثال زد. او داستان موفقیت جالبی دارد. با خواندن این داستان در می یابید که: “مهم نیست در چه زمینه ای کار میکنید، فقط با مهارت زیاد کار کنید.”

مارکوس شریدان در زمینه نصب و راه اندازی استخرهای شنا فعالیت می­کرد، تا اینکه شروع به وبلاگ نویسی کرد.

او می دانست که تخصصش در استخرها است بنابراین به طور خاص به خرید استخرهای فایبر گلاس پرداخت. او هر سوالي را که ممکن بود در مورد فرآيند خريد مطرح شود، بررسی کرد و به آنها پاسخ داد. و بدین ترتیب رهبر فکری جهاني در مورد استخرهاي فايبرگلاس شد.اما آیا این یک موضوع پر زرق و برق است؟ خیر.

اما برای مخاطب خاصی که میخواهد به آن دسترسی پیدا کند مفید است. در حال حاضر میتوان گفت صدها هزار نفر اطلاعات پلت فرم فایبر گلاس را به صورت آنلاین جستجو نمی کنند، اما کسانی که در رابطه با پلت فرم فایبر گلاس در حال جستجو هستند، افرادی بودند که او می خواست، از او خرید کنند. و او به این هدف خود دست یافت.

 

3-4-اهداف تولید محتوا خود را بیابید.

اکنون پاسخ های موارد 2 و3 را کنار هم قرار دهید و جهت و مقصود محتوای منحصر به فرد خود را بیابید. در نظر داشته باشین که شما برای دیده شدن باید متفاوت باشین.

 

3-5-یک لیست از مضامین احتمالی محتوا را براساس اهداف محتوا ایجاد کنید.

لیست موضوعات

اکنون زمان آن رسیده است که برای موضوعات، طوفان فکری برگزار کنید.

اکنون که شما اهداف تولید محتوا خود را می دانید، به سادگی می توانید موضوعاتی را که برند شما باید در مورد آنها محتوا ایجاد کند را بیابید. به علاوه، آنها موضوعاتی هستند که می دانید مخاطبان شما به آنها اهمیت می دهند!

این طوفان فکری یک گام خوب برای درگیر کردن سایر افراد سازمان شما است. افرادی از قسمتهای مختلف مانند: فروش، مدیریت محصول و خدمات مشتری. فقط قبل از طوفان فکری اطمینان حاصل کنید که اهداف محتوا برای آنها روشن است تا مطمئن باشید که از مسیر خارج نمی شوید.

 

3-6-برای پیدا کردن کلمات کلیدی تحقیق کنید

اکنون که شما فهرستی از مطالب مفید را در اختیار دارید، وقت آن است که در مورد کلمات کلیدی دم دراز (long-tail[2])تحقیق کنید، و بهترین کلمات کلیدی در رابطه با موضوعات را بیابید.

ابزار های خوب بسیاری وجود دارد که به شما در این امر کمک می کند. در اینجا چند مورد از آنها را برای شما بیان می­کنیم:

  • Moz Keyword Explorer (freemium): اگر شما این ابزار را داشته باشید، می­بینید که این ابزار برای کشف کلمات کلیدی ، نگاه کردن به چشم انداز رقابتی کلمه کلیدی و پیدا کردن سایر کلمات کلیدی مرتبط با موضوع ، عالی است.
  • Keywordtool.io (رایگان): این ابزار یک ابزار کشف کلمات کلیدی است که با استفاده از موتورهای جستجو کلمات کلیدی را برای شما جستجو می­کند. برای مثال، اگر به دنبال کلید واژه یوتیوب یا store App هستید، این ابزار، یک ابزار عالی برای تولید ایده است.
  • Ubersuggest.io (رایگان): یک کلمه کلیدی را تایپ کنید و Ubersuggest به شما یک لیست از ایده ها ارائه می­دهد که به ترتیب حروف الفبا و یا انبوهی از کلمات هستند.

 

3-7-تاریخی را برای ویرایش مقاله تعیین کنید

بر اساس یافته های جستجوی کلمات کلیدی، تاریخی را برای ویرایش محتوای خود تعیین کنید.

اطمینان حاصل کنید که که هدف ( یا هدف های) کلمات کلیدی شما به خوبی مشخص شده است، که اگر شما شخص دیگری را در برای توسعه محتوا قرار دهید، آنها به درستی دریابند که چه چیزی مهم است و باید در محتوا باشد.

در اینجا برای شروع، دو منبع را برای بررسی کردن معرفی میکنیم:

  • قالب های تقویم تحریری رایگان HubSpot (Google Sheet یا Excel)
  • قالب تقویم تبلیغاتی رایگان مؤسسه بازاریابی تولید محتوا (Google Sheet)

 

3-8- تعیین کنید که چگونه میزان موفقیت را می سنجید.

هنگامی که شما می دانید چه محتوایی را می خواهید ایجاد کنید،شما باید بدانید که چگونه موفقیت را اندازه گیری می کنید و مقیاس هایی برای سنجش میزان موفقیت خود در نظر بگیرید مثلاً افزایش 10% میزان فروش یا ….

 

3-9-ایجاد محتوا

اکنون که تمام موارد بالا را در نظر گرفتیم، وقت آن است که محتوا را ایجاد نماییم. این قسمت جالب موضوع است!

با در نظر گرفتن اهداف تولید محتوا خود و کلمات کلیدی مورد نظر، تحقیقاتی که لازم دارید را انجام دهید و اطلاعات مورد نظر خود را جمع آوری کنید ، تا بتوانید محتوای مورد نظر خود را ایجاد نمایید.

هنگامی که محتوای خود را ایجاد کرده اید و آن را منتشر کردید، مانند هر کار SEO دیگری، تأخیری برای دیدن نتیجه خواهید داشت .(نتیجه سریع حاصل نمی­شود). اطمینان حاصل کنید که یک گزارش یا داکیومنت براساس اهداف محتوایی خود ایجاد کرده اید تا بتوانید به طور منظم عملکرد محتوای خود را پیگیری کنید.

اگر بعد از چند ماه متوجه شدید که رشدی اتفاق نیفتاده است، ایده خوبی است که از طریق استراتژی محتوا برگردید و ارزیابی کنید که آیا شما حق مطلب را به درستی بیان کرده­اید؟

جو پولیزی[3]، در این رابطه می­گوید:” از خود بپرسید: “چه اتفاقی می­افتد اگر محتوای ما ناپدید شود؟ آیا شکافی در بازار ایجاد می­شود؟” اگر پاسخ آن “خیر” باشد، قطعا وقت آن است که مجدداً اهداف خود را بازبینی کنیم. این سخت ترین بخش برای درست شدن است، اما هنگامی که شما این کار را انجام دهید، نتایج بسیاری به دنبال آن خواهد آمد.”

پانویس

[1] Search engine optimization

[2] کلمات کلیدی دم دراز یا دم بلند یا long tail کلماتی هستند که شامل دو یا سه کلمه کلیدی می­باشند. مثلاً تصور کنید شما در زمینه آژانس هواپیمایی فعالیت می­کنید.اگر کلمه کلیدی خود را تور ارزان یا تور مجارستان ، تور لحظه آخری یا … قرار دهید، مسلماً نتیجه بهتری کسب می­کنید و کاربر هدفمند بیشتری خواهید داشت.

[3] Joe Pulizzi

21 دیدگاه

  • ممنون از شما میخواستم بپرسم بازبینی مطالب هر چند وقت یکبار باید انجام بشه؟
    • نویسنده
      کلمات کلیدی خودتون رو همیشه مورد بررسی قرار بدید. زمانی که حس کردین این کلمه کلیدی دیگه کارایی لازم رو نداره و باید تغییرش بدین (مثلاً کوتاهترش کنین یا بلندترش کنین) زمانیه که باید مقاله تون رو مجددا بررسی کنین.شما میتونید از راههای زیر این تاریخ رو تعیین کنید:قالب های تقویم تحریری رایگان HubSpot (Google Sheet یا Excel) قالب تقویم تبلیغاتی رایگان مؤسسه بازاریابی تولید محتوا (Google Sheet)
  • خیلی جامع و کامل بود ولی هنوز نفهمیدم چه تعداد کاراکتر یا کلمه باید برای هر پست قرار بدم؟ تو یواست میگه سیصد تا ولی بعضیا میگن بیشتر یا کمتر. شما چه نظری دارید ؟ و اینکه اگه میشه یه پست کاملی هم درباره افزونه یواست بذاریدممنون
    • نویسنده
      یه مقاله کامل و جامع در مورد افزونه یواست در راهه. حتما همراه ما باشید.اما در رابطه با سوالتون، بله در افزونه یاست میگه سیصد کلمه ولی بعضی از سایت های آنالیزور میگن باید از هزار کلمه بیشتر باشه. ولی اگه تجربه شخصی من و بخواین، سعی کنین تعداد کلمات مقاله تون بیشتر از هزار کلمه باشه.گوگل دیتابیسش رو با موارد غیر ضروری پر نمی کنه، بنابر این وقتی مقاله شما کمتر از سیصد کلمه داشته باشه، گوگل به عنوان یه اطلاعیه با مقاله شما برخورد میکنه.
    • نویسنده
      نخیر. تولید محتوا انجام نمیشه. اما با مطالعه این مقاله و رعایت اصولش، مطمئن باشین میتونین یک مقاله کامل و بی عیب بنویسین.
  • توضیحات متا واقعا اهمیت داره؟آخه یه جا خوندم که نوشته بود گوگل خودش توضیحات متای قسمت سرچ رو انتخاب میکنه
    • نویسنده
      شما باید سعی کنین که متن منحصر به فرد تولید کنین. متنی که مخصوص خودتون باشه. مثلاً میتونین یک متن رو بخونین و خودتون خلاصه ای از اون رو به زبان خودتون بنویسین یا در سطح بالاتر میتونین یک متن رو ترجمه کنین و بنویسین. حتماً حتماً حتماً متنتون کپی نباشه. چون تاثیر خوبی روی سئو سایتتون نداره
  • سلام. من همه متنهای سایتم رو خودم مینویسم. اما نمیدونم چرا تو نتایج جستجو صفحه چهارمم. به نظرتون باید چیکار کنم؟
    • نویسنده
      اینکه همه متن هاتون رو خودتون مینویسن خیلی خوب و مهمه. شما برای بالا اومدن در نتایج گوگل میتونین بک لینک یا رپورتاژ رو امتحان کنین. میتونین با همکارانمون در backlink.ir  تماس بگیرین و اطلاعات کاملتری رو کسب کنین.
  • سایت من در زمینه دانلود موسیقیه. متاسفانه تو نتایج گوگل هم پایینم. میخوام یه قسمتهایی رو به توضیح در مورد موسیقی و اشنایی با سازها اختصاص بدم. به نظرتون تاثیری داره؟
    • نویسنده
      بله حتما میتونه مفید باشه. سایتهای موحود در زمینه دانلود آهنگ زیادن. شما باید بتونین به نحوی خودتون رو از بقیه تمایز بدین تا کاربر شما رو انتخاب کنه. حالا این تمایز رو شما باید در زمینه کاری خودتون تشخیص بدین. موفق باشین
  • در مورد شرایط تولید محتوا خیلی کامل و جامع بود. میشه در مورد پیدا کردن موضوع هم توضیح بدین؟