Close

.:: سبد خرید شما

سرعت صفحه و تاثیر آن بر تجربه کاربری و سئو برای بهینه سازی سایت

🖋 نویسنده: رضا رستم زاد 📅 15 مرداد 1397

سرعت صفحه

اندازه گیری سرعت صفحه این است که بررسی کنید‌ محتوای صفحه شما چقدر سریع است.

سرعت صفحه اغلب با سرعت سایت اشتباه گرفته می‌شود.

سرعت صفحه را می توان در زمان بارگذاری یک صفحه توصیف کرد(زمان لازم برای نمایش کامل محتوا در یک صفحه خاص) یا زمان برای اولین بایت(چه مدت طول می‌کشد تا مرورگر شما اولین بایت اطلاعاتی را از سرور وبسایت دریافت کند).

شما می‌توانید سرعت صفحه خود را با Google’s PageSpeed Insights ارزیابی کنید.

گوگل سرعت سایت را نشان داده‌ و در نتیجه سرعت صفحه را نیز نشان میدهد که یکی از سیگنال‌هایی است که توسط الگوریتم خود برای رتبه‌بندی صفحات نیز استفاده میکند. تحقیقات نشان داده‌اند که گوگل ممکن است به طور خاص زمان را برای اولین بایت نیز اندازه‌گیری کند، مانند زمانی که سرعت صفحه را در نظر می‌گیرد.

سرعت صفحه همچنین برای تجربه کاربری(UX) نیز مهم است. صفحات با زمان بارگذاری طولانی‌تر باعث میشود کاربران نیز زمان متوسط پایین‌تری در صفحه شما حضور داشته باشند، بارگذاری طولانی‌تر نیز به طور منفی بر رتبه بندی اثر می‌گذارد.

سرعت صفحه و تجربه کاربری

راه‌های افزایش سرعت صفحه

1-به کار انداختن فشرده‌سازی

از Gzip، یک برنامه نرم‌افزاری برای فشرده‌سازی فایل، برای کاهش اندازه CS ،HTML، و جاوا اسکریپت که بزرگ‌تر از ۱۵۰ بایت هستند استفاده کنید. از Gzip در فایل‌های تصویر استفاده نکنید. در عوض فایل های حاوی تصاویر را در یک برنامه مثل فتوشاپ انجام دهید تا بتوانید کیفیت تصاویر خود را حفظ کنید.

2-بهینه سازی کد خود

همچنین با بهینه‌سازی کد خود(از جمله حذف فاصله، ویرگول و دیگر نویسه‌های غیر ضروری) شما می‌توانید به طور چشمگیری سرعت صفحه خود را افزایش دهید. همچنین توضیحات کد، قالب‌بندی و کد استفاده‌ نشده را حذف کنید. گوگل استفاده از CSSNano و UglifyJS را توصیه می‌کند.

3-تغییر جهت

هر بار که یک صفحه به صفحه دیگر تغییر پیدا می‌کند، بازدید کننده شما  زمان طولانی ای را منتظر پاسخ درخواست HTTP می‌شود.

به عنوان مثال، اگر الگوی راهنمای تلفن همراه شما به این شکل باشد:

 “,example.com -> www.example.com -> m.example.com -> m.example.com/home”

هر کدام از این دو بارگذاری اضافی باعث می‌شود صفحه شما کندتر شود.

سرعت صفحه و بهینه سازی سایت

4-بهینه سازی کدهای جاوا اسکریپت

مرورگرها مجبورند قبل از اینکه بتوانند یک صفحه بسازند به تجزیه HTML بپردازند. اگر مرورگر شما در طول این فرآیند با یک اسکریپت برخورد کند، باید قبل از ادامه آن رامتوقف کرده و سپس اجرا کند. گوگل برای به حداقل رساندن استفاده از بلاکینگ جاوا را  پیشنهاد می‌کند.

همچنین بخوانید:   سئو کلاه سیاه، سئو کلاه سفید، سئو کلاه خاکستری به زبان ساده

5-ذخیره سازی مرورگرها

مرورگرها اطلاعات زیادی(تصاویر، فایل‌های جاوا اسکریپت و …) را ذخیره می‌کند تا وقتی که یک بازدید کننده دوباره به سایت شما برمیگردد، مرورگر مجبور نباشد کل صفحه را دوباره بارگذاری کند این به بهبود افزایش سرعت سایت شما کمک میکند.

6-بهبود زمان پاسخ کارگزار

زمان پاسخ کارگذار شما تحت‌تاثیر عواملیست مانند:

میزان ترافیک دریافتی، منابعی که هر صفحه از آن استفاده می‌کند، نرم‌افزاری که کارگزار شما استفاده می‌کند و راه‌حل میزبانی که شما استفاده می‌کنید. برای بهبود زمان پاسخ کارگزار خود، به دنبال بهبود عملکردهایی مثل جستجوی کند پایگاه‌داده، مسیریابی کند یا عدم وجود حافظه کافی و تعمیر آن‌ها باشید.

سئو و بهینه سازی

7-تصاویر بهینه سازی شده

دقت کنید که تصاویر شما بزرگ‌تر از آن چیزی نباشند که باید باشند، دقت کنید که آن‌ها در فرمت فایل درست قرار داشته باشند.

از sprites CSS برای ایجاد یک الگو برای تصاویری که اغلب در سایت خود استفاده میکنید مانند دکمه‌ها و شمایل‌های دیگر استفاده کنید. sprites CSS تصاویر شما را به یک تصویر بزرگ ترکیب می‌کند که همه را یکجا جمع می‌کند(که به معنی درخواست HTTP کم‌تر است) و سپس تنها بخش‌هایی را نمایش می‌دهد که می‌خواهید نشان دهید. از PageSpeed Google  برای هر دو مرورگر فایرفاکس و کروم استفاده کنید تا به شما کمک کند مسائلی را شناسایی کنید که سرعت سایت شما و صفحه ی شما را کاهش میدهد. از WebPageTest.org یک گزارش سریع از نحوه عملکرد یک صفحه دریافت کنید.

منبع: moz.com

2 دیدگاه